Totale ontzorging dat is de basis van ons concept…

Wat we doen 

Binnen ons concept beschikken wij over de volgende disciplines 

Bouwadvies

Bouwen of verbouwen, laat je ontzorgen door ons bouwadvies en begeleiding. 
Onze bouwadviseurs denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwbouw of om verbouw, wij staan graag voor je klaar. 

 

Constructie

Een huis of een aanbouw kan je niet zomaar gaan bouwen. Hier dienen de nodige constructieve berekeningen en detailleringen aan vooraf te gaan. Onze constructeurs kijken graag met je mee. 

Architectuur

Iets veranderen aan je woning of zelfs een geheel nieuw huis bouwen… laat je inspireren door de ontwerpen van onze architecten. Van schetsontwerp tot definitief ontwerp, wij ontwerpen het voor je. 

Uitvoering

Je droom wordt pas werkelijkheid als het ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Ook de gehele uitvoering van de bouw van je nieuwe huis nemen wij voor onze rekening. Laat je droom werkelijkheid worden en vertrouw op onze expertise.

Ons werkwijze

Deze stappen worden geheel door ons verzorgd 

Ontwerpen

sl 1_1400_820 1

Berekenen

Architect

Vergunningen

bouwvergunning zonnepanelen 1

Bouwen

constructie_berekening_enschede

Het ontwerp van je huis is één van de belangrijkste stappen tijdens het proces. Wij zorgen dat het ontwerp precies voldoet aan je wensen. Tijdens het ontwerp proces zullen we je adviseren in de keuzes die gemaakt dienen te worden. Op deze manier wordt het echt je eigen huis en thuis. 

Naast het ontwerp dienen er ook nog een aantal constructieve berekeningen gemaakt te worden. Deze berekeningen hebben vooral invloed op de uiteindelijke bouw van je huis. Bijvoorbeeld grote overspanningen of overstekken dienen opgevangen te worden in de constructie van het huis. Hier moet tijdens de bouw rekening mee gehouden worden. Onze eigen constructeurs zullen dit proces niet uit hun ogen verliezen. 

Als het definitieve ontwerp gereed is, kunnen de vergunningen worden aangevraagd. Altijd een spannend moment. Omdat wij alle facetten in eigen huis hebben kunnen we snel inspelen op de aandachtspunten die terug komen vanuit de gemeente. Wij zijn pas tevreden als alle aanvragen zijn goedgekeurd. Op naar de volgende stap dus…

Eindelijk is het zover… je huis kan gebouwd worden. Met de grootste zorg en precisie bouwen wij je huis tot de fase wat we met elkaar hebben afgesproken. Tijdens het bouwproces wordt je natuurlijk goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. Na de oplevering rest ons alleen nog te zeggen… Welkom thuis!

Ketenintegratie…
Dat is de meerwaarde van ons bouwconcept

Keten_PBC

Alle stappen in één hand… dat is ontzorging!